SCHECTER SGR C-4 White

elektrická baskytara - White

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Schecter C-4 SGR, Rosewood Fingerboard - White
Americká značka Schecter se pohybuje na trhu s hudebními nástroji už více jak 35 let a za tu dobu se stala stálicí v prodeji elektrických kytar a baskytar, akustických kytar, ale i malosériových „custom" nástrojů pro hudebníky po celém světě. Je značkou s neustále se rozšiřující a rozvíjející řadou kytar a baskytar pro široké spektrum hráčů různých hudebních stylů. Zakládají si na vysoce kvalitních nástrojích, z prvotřídních komponentů a to vše za tu nejpříznivější cenu. Tomu odpovídá i seznam umělců, kteří na nástroje Schecter hrají: Disturbed, Avenged Sevenfold, The Cure, Papa Roach, Seether, Prince, Stone Temple Pilots, Nevermore a Black Label Society.

Schecter C-4 SGR je basová kytara, která patří do série SGR. Tělo s výřezy po obou stranách je vyrobeno z mahagonu, který se svými vlastnostmi stará především o skvělé výšky a mohutné basy. Šroubovaný krk nástroje je z javoru a hmatník z palisandru. Díky této kombinaci máme záruku velice bohatého zvuku. Dva snímače Schecter Diamond Bass vytváří velice agresivní zvuk. Dále je součástí kobylka Diamond a čtyři potenciometry 2xvolume a 2xtone, díky kterým upravujeme hlasitost a barvu u jednotlivých snímačů.

Kytary Schecter jsou vhodné především pro tvrdší hudební styly, ale uplatnění najdou v prakticky libovolném hudebním stylu. Díky svému skvělému zpracování za přijatelnou cenu, jsou vyhledávaným nástrojem jak pro začínající hráče, tak i hráče pokročilé a profesionály.


Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek  SCHECTER SGR C-4 White

O značce Schecter

Americká společnost Schecter byla založena v roce 1976, kdy začala vyrábět malosériové custom nástroje. Postupem času se probojovala mezi nejvýznámější výrobce elektrických kytar a baskytar. Pro nástroje Schecter je charakteristický výrazný moderní design a neustálý vývoj s použitím nejnovějších technologií a komponentů pro hardware, snímače atd. Většina modelů je v současnosti vyráběna v korejské továrně v Inčchonu a následně kompletována v USA.