HORKÁ NOVINKA! Mikrofon Shure MV7+ ideální na podcasty i gaming. Prohlédněte si ho ZDE.

VOX Valvetronix VT20+

modelingové tranzistorové kombo - 99 presetů - 30W, 1 x 8"

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Obrázek k článku JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

Kytarové zesilovače se liší způsobem výroby nebo požadovaným výkonem. Číst dále »

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Vox Valvetronix VT20+
Představujeme novou sérii Valvetronix VT+. Nejnovější vývojovou větev Valvetronix, obsahující 99 presetů, obrovskou dávku efektů a úplně nové ovládání výstupního výkonu.

  • Lampový obvod VOX Valve Reactor používá lampu 12 AX7 pro celolampový zvuk
  • 99 dokonale znějících presetů
  • 33 písničkových presetů: nastavení u 33 klasických skladeb
  • 33 základních nastavení aparátů: ty nejlepší vychytávky Valvetronix modelingu
  • 33 nastavení s efekty jako je chorus, flanger a tremolo
  • 33 nastavení s kombinacemi efektů
  • 25 špičkových efektů
  • 11 pedálových
  • 11 modulačních (chorus, flanger ad.) / delay efekty s ovládáním Tap Tempo
  • 3 druhy reverbů
  • 8 uživatelských programů pro uložení oblíbených nastavení
  • Hodnověrné modely aparátů od tradičních AC30 po moderní Night Train a úctyhodný seznam těžko sehnatelných klasických aparátů a raritních boutique modelů
  • Aparát nabízí Gain, Volume a Master Volume; EQ obsahuje Treble, Middle a Bass
  • Unikátní ovládání výstupního výkonu umí omezit výstupní výkon, přičemž zachovává zkreslení při jakékoliv hlasitosti
  • Zabudovaná automatická ladička
  • Nově vyvinutý originální reproduktor VOX
  • Sluchátkový výstup věrně simuluje akustický a prostorový charakter kabinetu
  • Nesmrtelný design VOX
  • Možnost využít VOX VFS5 nožního pedálu k změně programů nebo vypínání a zapínání efektů, nebo nastavení funkce Tap Tempo

Z velké nabídky aparátů VOX - od obrovských celolampových po malé tranzistory - série Valvetronix je oblíbena největším počtem muzikantů a je používána v nejrůznějších hudebních stylech. Je perfektní kombinací lampového zvuku a převratné modelingové technologie. Původní technologie VOX Valve Reactor měla svůj senzační debut v roce 2001 jako kytarový aparát pro nové století. Od té doby proběhlo několik renovací, které odrážely vývoj technologií i požadavky trhu. Nyní, v roce 2010, je technologie Valvetronix opět vylepšena a nabízí větší množství aparátů než kdy dřív. Od pohodlného a přenosného VT20+ až po dvojreproduktorový VT120+, všechny aparáty této série poskytují kytarový zvuk kytaristům nejrůznějších stylů.


Lampový obvod VOX Valve Reactor
Každý kytarista hledá výkon a zvuk lampového aparátu - tlustý drive, velký rozsah dynamiky, nuance každého pohybu trsátka a rychlou odezvu. Po namáhavé analýze toho, co kytaristé chtějí a preferují se VOX zaměřil na důležitost obvodu koncového výkonu při vytváření zvukové charakteristiky lampových aparátů. VOX Valve Reactor byl vyvinut na základě této filosofie. S lampou 12AX7 je obvod Valve Reactor srdcem každého aparátu VT+ série.


Více modelů aparátů než kdy dřív
Nová série VT+ nabízí úžasnou kolekci 33 modelů aparátů - nový milník Valvetronix aparátů. Navíc je VT+ zase o mnoho kvalitnější. Předzesilovač obsahuje ovládání Bass, Middle a Treble. Modely začínají u klasických aparátů VOX jako je AC30, pokračuje dalšími legendárními aparáty a končí u posledních špičkových aparátů - zvuk VT+ prochází mnoha věky. Připomeňte si svého starého favorita nebo experimentujte s aparátem, který ještě neznáte a vyzkoušejte nové a vzrušující stezky svého zvuku.

25 různých špičkových efektů
Jedna z nejlepších vlastností aparátů Valvetronix je schopnost kombinovat zabudované efekty s modely aparátů a vytvořit tak dokonalý a silný zvuk. VT+ nezná kompromisy, když přijde na efekty. Ty dosahují kvality samostatných efektových pedálů. Široká nabídka efektů je rozdělena do dvou sekcí: pedálové efekty jako je distortion, wah a kompresor; a Modulační / Delay efekty jako jsou chorus, flanger a páskové echo. V každé sekci si můžete vybrat z 11 efektů. Všechny jsou jednoduše nastavitelné a lze simultánně vybí

Mám připomínku k popisu

O značce VOX

Historie britské značky Vox je neodmyslitelně spjata zejména s kytarovými aparáty, které stály u zrodu rock and rollu. Společnost založil v roce 1957 v Dartfordu Thomas Walter Jennings. Původně se věnovala výrobě varhan, rok po svém vzniku začala produkovat i kytarové aparatury. První zesilovače z dílen Voxu s označením AC15 a AC30 znamenaly celosvětový úspěch, především díky The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Shadows a dalším ikonám rané fáze kytarového rocku. Ačkoli se v produktovém portfoliu společnosti objevily během následujících let i hudební nástroje a efekty, vlajkovou lodí zůstala kytarová komba s legendárním zvukem. V osmdesátých letech dvacátého století vedl úpadek až k prodeji společnosti – ta patří od roku 1992 japonskému koncernu Korg, který jí vrátil zašlou slávu a postavení.