KORG SDD-3000 Pedal

Efektový pedál - delay

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Korg SDD-3000 Pedal
Znovuzrození legendárního delay!

Digitální delay vyroben podle legendárního delaye SDD-3000 ve velikosti pedálu.

Efekt nabízí několik typů delay zvuků od analogového, páskového, přes moderní digitální, panoramatický, reverzní až po zvuk klasického SDD-3000.

K dispozici je i 5 typů modulace pro ozvěny s rozličným tvarem průběhu. Přidejte do své ozvěny flanger, chorus, vibrato nebo Doppler efekty. Prodlení signálu se nastavuje v rozsahu od 1 až po 4000 milisekund.

Do paměti pedálu lze uložit až 80 nastavení a možné je také připojit k němu expression pedál. Funkce LCR umožňuje vytvořit multi-tap efekty.

Samozřejmostí je MIDI kompatibilita, která výrazně napomáhá při programování a synchronizování delaye s tempem. Efekt je true bypass a je vybaven vstupem pro foot controler a expression nebo volume pedál. Napájení pomocí 9V adaptéru (součástí balení).


Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek  KORG SDD-3000 Pedal

O značce Korg

Společnost Korg byla založena v Japonsku roku 1962 Tsutomu Katohem a Tadashim Osanaiem pod názvem Keio Gijutsu Kenkyujo Ltd. Prvním produktem uvedeným na trh byl v roce 1963 automatický bubeník Disk Rotary Electric Auto Rhytm. V roce 1967 začala společnost vyvíjet první varhany, vývoj dokončila o osmnáct měsíců později a na trh je uvedla už pod názvem Korg. V roce 1987 převzala hlavní podíl v Korgu společnost Yamaha, toto partnerství skončilo v roce 1993, kdy se Korg opět osamostatnil. V portfoliu produktů doplnily klávesové nástroje a sequencery také digitální efekty, ladičky, nahrávací zařízení a softwarové nástroje. Několik desetiletí byl Korg výhradním distributorem zesilovačů Marshall ve spojených státech. Společnost patří ke špičce v oboru díky neustálému vývoji, inovativnímu přístupu a příkladné kvalitě svých produktů.