ASHDOWN MAG 210T Deep

Baskytarový reprobox - 250W, 2x10", 8 Ohm

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Ashdown MAG 210T Deep
Ashdown MAG 210T Deep je zástupcem aparátů ze série MAG, která byla navržena pro profesionální a poloprofesionální hráče. Aparáty v sobě kloubí klasický zvuk Ashdown aparátů v jednoduchém balení.

Ashdown MAG 210T Deep je reprobox o výkonu 250W a jehož zátěž je 8 Ohmy. Bedna je osázena dvěma 10 palcovými Ashdown BlueLine reproduktory a jedním vysokofrekvenčním reproduktorem. Bedna je vyrobena z té nejkvalitnější březové překližky a potažena kvalitním černým kobercem. Je pečlivě sešroubovaná a slepená a rohy jsou chráněny kovovými kryty.

Pro lepší přenášení jsou použity kovové úchyty po obou stranách reproboxu. Reproduktory Ashdown jsou navrženy tak, aby byl dosažen dokonalý poměr síly, průraznosti, a hlubokých basů, bez ztráty konkrétních středů a jasných výšek.

Ashdown MAG 210T Deep je přesně tou správnou volbou pro ty hráče, kteří hledají spolehlivý a kvalitní reprobox a to vše s překvapujícím výkonem a brilantním zvukem.


Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek  ASHDOWN MAG 210T Deep

O značce Ashdown

Základy značky Ashdown položil v roce 1997 ve Velké Británii inženýr Mark Gooday, který bohaté zkušenosti s vývojem a výrobou basových zesilovačů nasbíral už jako hlavní inženýr a manažer u jiného, neméně známého výrobce basových aparátů, Trace Elliot. Jeho cílem bylo založení vlastní společnosti, která by na trh dodávala kvalitní a dostupné nástrojové aparatury. To se mu v roce 97 povedlo a novou značku pojmenoval podle dívčího příjmení své ženy. Než uvedl jakýkoliv nový zesilovač na trh, vždy se zajímal o názor uznávaných basistů, například Johna Entwistla z The Who. Výsledkem jsou řady aparátů MAG, Electric Blue, ABM, Acoustic Radiator, Peacemaker nebo Fallen Angel, které tvoří nástrojový gear mnoha hudebníků světového formátu.