AMPEG BA-110

baskytarové kombo 35W, 1x10"

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Světoznámá americká firma Ampeg se pohybuje se na světovém trhu již od poloviny dvacátého století. Za tu dobu se dostala do povědomí široké muzikantské veřejnosti především výrobou velmi kvalitních baskytarových aparatur, okrajově se však zabývá i výrobou elektrických kytar a baskytar. Největší rozmach této značky nastal v šedesátých letech, kdy vznikly aparáty jako Portaflex či Reverbrocket - vůbec první zesilovač se zabudovaným reverbem. V průběhu dalších dekád se pak „Ampegy" staly velmi oblíbenými aparáty s širokými zvukovými možnostmi a i dnes jsou používány mnoha profesionálními hudebníky, z nichž zmíníme některá známá jména - např.: Billy Sheehan, Roger Waters, Tim Skold, Dave Grohl, Robert Trujillo, Keith Richards a mnozí další...

 

Ampeg BA110 je baskytarové kombo oblíbené řady Bassamp, které se svými vlastnostmi přímo nabízí všem začínajícím hráčům. Se svými skromnými rozměry a relativně nízkou hmotností se výborně přenáší, přičemž nabízí pravý zvuk aparátů Ampeg.
Výkon komba činí 35 W. O zvukové vlny se stará jeden desetipalcový reproduktor a dva ozvučnicové otvory bassreflex pro lepší basovou odezvu.
Pro úpravu zvuku je krom ovládání hlasitosti předzesilovací a koncové sekce k dispozici také klasický třípásmový ekvalizér (basy, středy, výšky).
Kombo je dále vybaveno vstupem CD/MP3, takže je možné cvičit s nahranou stopou; výstupem na sluchátka pro tichou hru a rovněž symetrickým linkovým výstupem pro připojení komba do nahrávacího či jiného zařízení.

 

- Baskytarové kombo
- Série: Bassamp
- Výkon: 35 W
- Reproduktory: 1x 10"
- Bassreflex
- Třípásmový ekvalizér
- Vstup CD/MP3
- Výstup na sluchátka
- Symetrický linkový výstup
- Zkosená zadní část
- Rozměry (mm): 389 (šířka), 389 (výška), 279 (hloubka)
- Hmotnost: 14,5 kg


Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek  AMPEG BA-110