SAMSON XP106WE

Přenosný aktivní PA systém „All-in-one“, vestavěná dobíjecí baterie s výdrží až 20h, Bluetooth konektivita pro bezdrátové připojení externích přehrávačů (MP3 atd.)

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Přenosný aktivní PA systém „All-in-one", vestavěná dobíjecí baterie s výdrží až 20h, Bluetooth konektivita pro bezdrátové připojení externích přehrávačů (MP3 atd.), včetně digitálního bezdrátového setu XPD 1 s mikrofonem do ruky, zesilovač: třída D, 100W RMS, 4 kanálový mix, vstupy: mikrofonní s kominovaným konektorem XLR/Jack, stereo vstup pro MP3, linkový vstup s konektorem Jack, linkový výstup, reproduktory: 6" basový + 1" vysokofrekvenční driver, otvor pro stojany, funkce „Speech/Music": přizpůsobení nastavení EQ pro řeč nebo hudbu, USB port pro připojení bezdrátového systému


Mám připomínku k popisu

O značce Samson

Společnost Samson se specializuje na výrobu vybavení pro aktivní hudebníky i běžné spotřebitele. Na trh vstoupila v roce 1980 s bezdrátovým systémem pro mikrofony. Od té doby si v oblasti bezdrátových technologií udržuje vůdčí pozici. V devadesátých letech postupně rozšířila svůj sortiment o zesilovače, mixážní pulty, mikrofony a signálové procesory. V roce 2005 představila společnost první profesionální USB mikrofon, čímž způsobila revoluci ve světě domácího nahrávání. Její USB mikrofony se od té doby staly průmyslovým standardem. Výrobky značky Samson se vyznačují vysokou kvalitou a spolehlivostí při zachování příznivé ceny, jsou tedy vhodné jak pro profesionály, tak pro hudební nadšence.