Splátky s 0% navýšením

 

 

PŘEDVÁNOČNÍ FÉROVKA

Dejte cenám KO v deseti kolech

Na stromech sice nějaké to listí ještě visí, ale Vánoce se blíží rychlostí 1000 BPM a s nimi také tradiční adventní průvan v peněženkách. A že to vichr může být solidní, ví každý, kdo někdy kupoval dárek muzikantovi. My to víme taky, hračky, po kterých muzikanti tolik touží, mají na cenovkách často nepříjemné množství cifer a jejich jednorázová likvidace u pokladny obvykle bolí.

Letos chceme předvánoční povětrnostní podmínky ve vašich peněženkách zkrotit férovou nabídkou. Ve spolupráci se společností Hello Bank vám platbu za nákup v Music City rozdělíme na deset částí, nezaplatíte ani kačku navíc, žádné úroky a první platbu můžete poslat až měsíc po nákupu.

Udělat muzikantovi radost můžete lépe než pácháním finančního harakiri a pokud vás od nejlepšího vánočního dárku pro něj dělila vysoká pořizovací cena, teď je ta pravá chvíle zasadit jí tvrdé KO.

 

Jak to celé funguje?
Nejjednodušší postup je přijít k nám na prodejnu v Praze, Brně nebo Uherském Hradišti, kde vše připravíme a vyřídíme za vás. Obvykle to netrvá déle než 20 minut. Nezapomeňte si s sebou vzít platný doklad totožnosti! Než přijdete, odpovězte si na 3 jednoduché otázky, pokud 3x odpovíte ano, nemělo by získání úvěru nic zabránit:

• Jsem svéprávný?
• Mám zajištěn pravidelný a trvalý zdroj příjmů?
• Nejsem ve zkušební ani ve výpovědní lhůtě. 

Pokud byste chtěli nakupovat na splátky on-line, nebo využít možnosti předschváleného úvěru, veškeré informace najdete zde


A
kční splátky s 0% navýšením platí od 25. 11. do 23. 12. 2019

  

Produkt 0 % + 10 x 10 % 
Barem  642
Výše úvěru 2 000 - 300 000 Kč
Přímá platba 0 % z ceny zboží
Výše měsíční splátky 10 % z ceny zboží
Pojištění schopnosti splácet SOUBOR MASTER/ MASTER PLUS/ SENIOR


Povinnost uvádět údaje dle „PŘÍKLADU SPLÁCENÍ“ (včetně věty pod tabulkou) stanoví zákon č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském
úvěru, jako povinné informace, které musejí být uvedeny v reklamě na spotřebitelský úvěr, jejíž součástí je jakákoliv informace
o nákladech.

 

Cena zboží/ služby 10 000 Kč 
Přímá platba 0 Kč
Výše úvěru (cena boží/služby mínus přímá platba) 10 000 Kč 
Počet měsíčních splátek 10
Výše měsíční splátky (bez odkladu první měsíční splátky) 1 000 Kč
Celková splátka splatná klientem 10 000 Kč
Roční úroková sazba 0 %
Roční procentní sazba nákladů  0 %
Úvěr bez pojištění schopnosti splácet  

 

Poskytovatelem úvěru je banka BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE (která v ČR užívá obchodní značku Hello bank! by Cetelem). Tento prodejce je zprostředkovatelem úvěru jako vázaný zástupce a zastupuje na základě smlouvy o spolupráci poskytovatele úvěru. Banka ani prodejce neposkytuje spotřebiteli „radu“ podle pravidel stanovených v § 85 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru. Touto reklamou nevzniká právní nárok na poskytnutí úvěru.

25.11.2019