HORKÁ NOVINKA! Mikrofon Shure MV7+ ideální na podcasty i gaming. Prohlédněte si ho ZDE.

PIONEER DJ DJ-STARTER-PACK

DJ SET pro začínající Dje, set obsahuje: MIDI kontroler DDJ-WeGO4, monitory DM-40, sluchátka HDJ-700, Rekordbox DJ a kabeláž

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

 
PIONEER DJ DJ-STARTER-PACK
 
PIONEER DJ DJ-STARTER-PACK je balík hardwaru a softwaru pro ty, kteří se chtějí začít věnovat mixování hudby. Tato komplexní sada obsahuje konzoli DDJ-WeGo4, která slouží k ovládání dodávaného softwaru Recordbox DJ, reproduktory DM-40 pro poslech produkce a sluchátka HDJ-700-K pro monitorování. Výbava zahrnuje také veškeré kabely potřebné k snadnému propojení všech dodávaných komponent.
 
Vlastnosti
DDJ-WEGO4 je kompaktní konzole, která poskytuje vše, co je nutné k snadnému mixování. K ovládání jednotky slouží crossfadery, potenciometry filtrů HPF a LPF, tlačítka Play/Cue, fadery pro změnu tempa nebo otočné jog ovladače pro scratching. Konzole však nabízí mnoho dalších užitečných funkcí a je také připojitelná k mobilním zařízením iPad nebo iPhone.
 
DM-40 jsou 4” aktivní stolní monitory s předním bass-reflexem. Vysokofrekvenční reproduktory jsou osazeny technologií DECO, která umožňuje kvalitní stereo poslech a excelentní zvuk nejen v přesném středu mezi monitory.
 
HDJ-700-K jsou kompaktní sluchátka technologicky přizpůsobená pro monitoring taneční hudby. Pro pohodlný poslech jsou vybavená polyuretanovými náušníky a hlavovým mostem z nerezové oceli. Osazená jsou 40mm reproduktory které nabízejí silné basy a mají výbornou zvukovou izolaci.
 
RECORDBOX je komplexní DJ software s intuitivním ovládáním, který lze použít s jakýmkoliv ovladačem z produkce Pioneer. Díky nové technologii KORETECH má poslední verze tohoto softwaru rapidně vylepšené zpracovávání audia, grafiky a video signálu.
 
Specifikace 
Obsah:
•    1 x DDJ-WEGO4
•    2 x DM-40
•    1 x HDJ-700-K
•    Licence pro RECORDBOX DJ
•    Propojovací kabely
•    Hmotnost: 12 kg
Podporovaný DJ software:
•    PC/Mac: Recordbox DJ
•    iPad: WeDj, Djay 2, Vjay
•    iPhone: Djay 2, Vjay
•    Android: Djay 2

Mám připomínku k popisu

O značce Pioneer DJ

Japonská společnost Pioneer vznikla v roce 1961 v Tokyu a brzy po svém vzniku uvedla na trh první oddělený stereo systém. V průběhu let se postupně etablovala do role celosvětově úspěšného výrobce kvalitní HiFi techniky, jehož poznávací značkou byl typický černý „Urushi“ design. Firma vždy držela krok s novými technologiemi, což jí přineslo mnohá prvenství, např. první auto přehrávač a měnič CD nebo první DVD-R mechanika. S rostoucí oblibou moderních hudebních žánrů jako hip-hop, electro atd. se značka Pioneer stala také synonymem stylu a bezprecedentní kvality výrobků pro širokou DJ komunitu.