HORKÁ NOVINKA! Mikrofon Shure MV7+ ideální na podcasty i gaming. Prohlédněte si ho ZDE.

MARKBASS CMD 102P

Basové kombo CMD 102P, výkon 500W@4Ohm, 300W@8 Ohm

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Obrázek k článku JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

Kytarové zesilovače se liší způsobem výroby nebo požadovaným výkonem. Číst dále »

Alternativy k MARKBASS CMD 102P

LANEY LX120R Head

LANEY LX120R Head

Kytarový zesilovač, série: LX, výkon: 120W @ 4Ohm, 2 kanály, nezávislá 3pásmová ekvalizace, reverb, efektová smyčka, line out, CD in, vstup pro footswitch (není součástí)

6 990 Kč
Skladem u dodavatele
LANEY LX120R Head Camo

LANEY LX120R Head Camo

Kytarový zesilovač, série: LX, výkon: 120W @ 4Ohm, 2 kanály, nezávislá 3pásmová ekvalizace, reverb, efektová smyčka, line out, CD in, vstup pro footswitch (není součástí), barva: Camo

6 990 Kč
Na objednání
Pohlídat dostupnost produktu
LANEY LX120R Head Red

LANEY LX120R Head Red

Kytarový zesilovač, série: LX, výkon: 120W @ 4Ohm, 2 kanály, nezávislá 3pásmová ekvalizace, reverb, efektová smyčka, line out, CD in, vstup pro footswitch (není součástí), barva: Red

6 990 Kč
Na objednání
Pohlídat dostupnost produktu

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Výrobky Markbass jsou světoznámé svým precizním a ojedinělým zvukem, který z jiného aparátu budete jen horko těžko dostávat.
Pokud toužíte po kvalitním aparátu, za který se za žádné sitauce nebudete muset stydět MARKBASS CMD 102P je ta správná volba.
Markbass je společnost navrhující a vyrábějící zesilovače a jiné příslušenství převážně pro basové nástroje.
Společnost nese svůj název již od roku 2001 ale její kořeny sahají do 80. let minulého století. Otcem společnosti je Ital Marco Virgiliig, který začínal v oblasti telekomunikačních technologií a postupně se více a více začal zajímat o zesilovací techniku. On sám je považován za průkopníka neodynových reproduktorů.
 
Tento produkt od společnosti Markbass je jasným důkazem, že v jednoduchosti je síla a krása. Jedná se o basové kombo s vestavěným kompresorem o výkonu 300W při impedanci 8ohm. Svými rozměry je vhodné jak do zkušebny tak na prkna pódií. Navíc díky sešikmené zadní straně může sloužit zároveň i jako odposlech.

Mám připomínku k popisu

O značce Markbass

Společnost Markbass vznikla v roce 2001 v Itálii. Při jejím zrodu stál už začátkem 90. let Marco de Virgiliis. Aktivní hudebník – saxofonista, příležitostný baskytarista a vystudovaný elektroinženýr, který původně pracoval v oboru telekomunikací, navrhl pro své potřeby vlastní basový zesilovač. Ten v průběhu let vylepšoval, až ho počátkem 90. let převzala společnost Ernie Ball. Renomovaná značka uvedla na trh basovou řadu aparátů Music Man Audiophile Bass System. Přestože se jednalo o konstrukčně vyspělé aparáty, brzy poté firma ukončila svoji činnost a tím také spolupráci s Marco de Virgiliisem. Ten v té době spolupracoval s italskou firmou B&C Speakers a jako první použil její neodymové reproduktory v baskytarových boxech Audiophile. Po nesnázích s Ernie Ball se Marco rozhodl své nápady realizovat ve vlastní firmě MarkBass. Odrazovým můstkem ve vývoji nové značky bylo navázání spolupráce s kanadským endorserem Peterem Murrayem v roce 2003 a účast na hudebním veletrhu NAMM 2005 v USA. Nyní je značka Mark Bass pevně usazená na hudebním trhu a zdatně se prezentuje pestrou paletou basových zesilovačů, reproboxů, komb a efektů.