V pátek 29.3. jsou naše prodejny otevřeny! Na Velikonoční pondělí 1.4. jsou z důvodu státního svátku zavřené. Expedice zboží probíhá do 28.3. a poté od 2.4.

Nezapomeňte zaregistrovat svůj nákup nad 1 000 Kč do soutěže! Více info ZDE.

MARKBASS Classic 108 CASA

Baskytarový reprobox, výkon: 1600 W, reproduktory: 8x 10" + 1x 1" horna, crossover: 3.5 kHz, frekvenční rozsah: 54 Hz - 20 kHz, impedance: 4 Ohmy

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Alternativy k MARKBASS Classic 108 CASA

LANEY DBV810-4 Digbeth

LANEY DBV810-4 Digbeth

Baskytarový box - výkon: 1200 W, basové reproduktory: 8x 10” HH Black Label Ceramic Drivers, impedance: 4 Ohm

27 790 Kč
Skladem u dodavatele

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

 
MARKBASS Classic 108 CASA
 
MARKBASS Classic 108 CASA je signature model basového boxu určený pro baskytaristy, kteří hledají box inspirovaný vzhledem a zvukem vintage aparátů, disponující však všemi moderními technologiemi. Výkonem a nízkou hmotností nastavuje stoosmička CASA nový standard na poli 8x10" kabinetů. 10" basové reproduktory osazené do uzavřené ozvučnice doplňuje 1" výškový driver, který dodává zvuku přesnost a zřetelnost v pásmu vyšších frekvencí. Pro snadný transport je box na zadní zkosené straně vybaven dvěma kolečky a madlem.
 
Vlastnosti
Osm 10“ neodymiových reproduktorů Markbass společně s jedním 1“ výškovým měničem poskytuje reproboxu při váze 40,8 kg výkon až 1600 W RMS. Odezvu boxu na vyšších frekvencích v pásmu od 6 kHz do 20 kHz lze plynule regulovat ovladačem hlasitosti na boční straně. Osazení kabinetu a vhodně zvolená konstrukce nabízí hráči širokou paletu zvuků – od klasického zvuku 70-tých let až po moderní high-end sound. Pokročilé výrobní postupy, přísná kontrola kvality a využití špičkových komponentů zaručují boxu dlouhodobou spolehlivost.
 
Specifikace
•    Osazení: 8x10” + 1” compression driver s hornou 
•    Výkon: 1600 W RMS
•    Dělící frekvence: 3,5 kHz
•    Frekvenční rozsah: 54 Hz – 20 kHz
•    Citlivost: 103 dB SPL
•    Impedance: 4Ω
•    Rozměry: 58,5 cm x 115,9 cm x 47,7 cm
•    Hmotnost: 40,8 kg 

Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek Ostatní basové reproboxy MARKBASS Classic 108 CASA

O značce Markbass

Společnost Markbass vznikla v roce 2001 v Itálii. Při jejím zrodu stál už začátkem 90. let Marco de Virgiliis. Aktivní hudebník – saxofonista, příležitostný baskytarista a vystudovaný elektroinženýr, který původně pracoval v oboru telekomunikací, navrhl pro své potřeby vlastní basový zesilovač. Ten v průběhu let vylepšoval, až ho počátkem 90. let převzala společnost Ernie Ball. Renomovaná značka uvedla na trh basovou řadu aparátů Music Man Audiophile Bass System. Přestože se jednalo o konstrukčně vyspělé aparáty, brzy poté firma ukončila svoji činnost a tím také spolupráci s Marco de Virgiliisem. Ten v té době spolupracoval s italskou firmou B&C Speakers a jako první použil její neodymové reproduktory v baskytarových boxech Audiophile. Po nesnázích s Ernie Ball se Marco rozhodl své nápady realizovat ve vlastní firmě MarkBass. Odrazovým můstkem ve vývoji nové značky bylo navázání spolupráce s kanadským endorserem Peterem Murrayem v roce 2003 a účast na hudebním veletrhu NAMM 2005 v USA. Nyní je značka Mark Bass pevně usazená na hudebním trhu a zdatně se prezentuje pestrou paletou basových zesilovačů, reproboxů, komb a efektů.