V pátek 29.3. jsou naše prodejny otevřeny! Na Velikonoční pondělí 1.4. jsou z důvodu státního svátku zavřené. Expedice zboží probíhá do 28.3. a poté od 2.4.

Nezapomeňte zaregistrovat svůj nákup nad 1 000 Kč do soutěže! Více info ZDE.

GATOR GPR Standard Set

Sada pevných obalů na bicí soupravu

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Sada pevných obalů na bicí soupravu z polyetylénu, rozměry: 22 x 18 Bass Drum, 12 x 10 Tom, 13 x 11 Tom, 16 x 16 Floor Tom, 14 x 5.5 Snare


Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek Sady GATOR GPR Standard Set

O značce Gator

Rodinnou firmu Gator založil v roce 2000 Jerry Freed se svou dcerou Crystal Morris ve městě Tampa na Floridě. Prvními výrobky byla plastová kytarová pouzdra pro letní festival. V dalších letech došlo k rozšíření výroby o obaly pro audio zařízení, světla či perkuse. Gator nyní produkuje více než 1 000 různých modelů nástrojových pouzder. Obaly jsou vyráběny z vakuově či rotačně formovaných plastů, látky, dřeva nebo EVA materiálů. Součástí společnosti Gator je divize OEM, která spolupracuje na výrobě originálních zakázkových pouzder pro výrobce nástrojů. V roce 2013 na trh přichází produktová řada Framework, zahrnující více než 50 stojanů na mikrofon, kytaru či klávesy. V roce 2018 převzal Gator značku Levy's Leathers Ltd., světově uznávaného výrobce kytarových popruhů. Tato akvizice spolu s výrobou stojanů umožnila značce Gator nabízet svým zákazníkům kompletní nástrojové příslušenství. Pouzdra a obaly společnosti získaly řadu cen a ocenění.