ELECTRO HARMONIX 12AY7 Mic Pre

lampový mikrofonní předzesilovač

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Pedál 12AY7 Mic Pre patří do série efektů Preamps, EQs and Tone Shaping. Jedná se o efekt z řad Electro Harmonix, který má pevnou kovovou konstrukci, dva potenciometry a jeden vstup na 6,3 jack a dva pro kabel s XLR.


Jedná se o lampový mikrofonní předzesilovač, na kterém nalezneme dva potenciometry: Input Gain - ovládání celkového zisku signálu, Output Level - úroveň signálu vyvedeného přes 6,3 jack (můžeme ho fázově obrátit o 180 stupňů, nebo zapnout high pass filter).


Efekt je napájen adaptérem, který je součástí balení.


Tento efekt je vhodný pro ty, kteří mají zájem o kvalitní mikrofonní předzesilovač. Nabídnuto je velice kvalitní zpracování za přijatelnou cenu.


Mám připomínku k popisu

O značce Electro Harmonix

Americká firma Electro-Harmonix byla založena v roce 1968. V současnosti patří mezi největší výrobce kytarových a baskytarových pedálových efektů všeho druhu. Mezi nejslavnější modely patří první krabičky flanger Electric Mistress, první analogový delay bez pohyblivých častí Memory Man, kytarový syntetizér Micro Synthesizer, fuzz zkreslení Big Muff , chorus Small Clone nebo první lampový distortion Hot Tubes. V osmdesátých letech pak přišel na trh jeden z prvních digitálních delay looperů 16 Second Digital Delay. Počátkem devadesátých let nastala ve firmě změna a EHX začali místo efektů prodávat lampy do zesilovačů . Brzy však nastala poptávka po vintage efektech a firma začala vyrábět reissue modely původních krabiček v menším provedení jako řady Micro a Nano. Efekty EHX najdeme v pedalboardech celé řady významných kytaristů a baskytaristů. Ze světových jmen stojí za zmínku Kurt Kobain, Flea, Billy Corgan, Chris Cornell, John Frusciante, David Gilmour, Thom Yorke, Jack White a další.