VATER VSAS - Špunty do uší

Profesionální špunty do uší - zdarma cestovní obal

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

Vater Musician Ear Plugs - VSAS
Ochrana sluchu pro všechny hudebníky. Obsahuje dva stupně redukce hluku pro různé úrovně ochrany sluchu. Taky obsahuje pouzdro pro bezpečné uchovávání na cestách.

Příslušenství
Vater nabízí paletu různého příslušenství pro vaší bicí soupravu. Od beaterů pro basové bubny, činelové pouzdra a držáky paliček, cvičných padů a pásky na paličky, Vater poskytuje všechno, co potřebujete, abyste udrželi vaší bicí soupravu v kondici a zlepšili vaše bubnování.


Mám připomínku k popisu

O značce Vater

Vater Percussions je americká společnost, která se specializuje na výrobu bubenických paliček a příslušenství k bicím nástrojům. Ačkoli zakladatel Jack Adams začal s výrobou paliček už v roce 1956, pod názvem Vater Percussions jsou známé až od roku 1991. Značka klade důraz na kvalitu a vysokou odolnost svých produktů, které jsou o něco těžší než konkurenční paličky, pyšní se ale výrazně delší životností. V portfoliu společnosti je kromě klasických paliček i široké spektrum speciálních palic pro tympány, marimby, vibrafony a několik druhů jazzových metliček. Vater Percussion sídlí v Holbrooku v Massachusetts, společnost v současnosti provozují vnuci Jacka
Adamse Alan a Ron Vaterovi.