TC HELICON Harmony Singer

okální efektový procesor

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Základní popis

tc helicon Harmony Singer - Vokální efektový procesor, 8 různých předvoleb hlasové harmonie, ovládání úrovně, 3 typy reverbu s nastavitelnou úrovní, spínač Tone - adaptabilní úprava hlasu, zabudovaný EQ / kompressor / de-esser / noise-gate, mikrofonní vstup s phantomovým napájením, XLR výstup, kytarový vstup pro rozpoznání akordů USB rozhraní, kovové šasi rozměry: 140 x 90 x 60 mm, hmotnost: 420 g

 

TC Helicon Harmony Singer je podlahový vokální efektový procesor z renovované série VoiceLive. Harmony Singer umožňuje vytvoření dalších vokálů dle zvolené harmonie, dále obsahuje reverb určený k posílení a doplnění přirozeného zabarvení vašeho hlasu a funkci Tone, která adaptibilně upravuje nastavení EQ, komprese, de-esseru a noise-gate.
Harmony Singer je designován takovým způsobem, aby jste s sebou stále měli svůj zvuk bez ohledu na kvalitu aparatury či schopnosti zvukaře.
Harmonizér nabízí 8 přednastavených možností tvorby harmonie, intervaly nižší i vyšší a zároveň vzdálené či blízké (3th, 5th), či různé kombinace (3th + 5th), lze tak vytvořit až trojhlas. Potenciometrem Level je pak možné harmonickou složku signálu potlačit nebo naopak upřednostnit oproti původní zpěvové lince. Další možností, jak určovat vytvářenou harmonii je prostřednictvím připojené elektrické či akustické kytary.
Harmon ySinger též obsahuje kvalitní Reverb, který požaduje naprostá většina zpěváků jak při živém vystoupení, tak ve studiu. Suchý vokál nebude nikdy znít tak dobře jako s vhodným reverbem. Na výběr je celkem ze třech presetů (Hall, Club a Room) postavených dle algoritmů vlajkové řady VoiceLive. Příslušným potenciometrem se navolí typ reverbu, ale i intenzita efektovaného signálu na výstupu.
Připojení: zařízení obsahuje vstup XLR pro mikrofon, který je opatřen vlastním předzesilovačem s možností fantomového napájení +24V, je tedy možné připojit jednak klasický dynamický mikrofon, ale i studiový kondenzátorový. Malá LED dioda signalizuje úroveň přebuzení signálu na vstupu. Na výstupu je taktéž XLR konektor. K připojení elektrické či akustické kytary slouží nástrojový vstup a výstup ¼". K dispozici je navíc USB rozhraní, díky kterému lze aktualizovat firmware.
TC Helicon Harmony Singer obsahuje funkci Mic Control a v kombinaci s mikrofonem MP-75 či Sennheiser e835fxlze dálkově ovládat některé funkce Harmony Singer přímo pomocí tlačítka na mikrofonu.

Vlastnosti:
- Podlahový hlasový efektový procesor a harmonizátor
- Mikrofonní předzesilovač
- Phantomové napájení +24V (stále zapnuté)
- 8 presetů pro vytvoření až tříhlasé harmonie
- 3 presety pro reverb
- Tone - automatický kompresor, ekvalizér, de-esser a noise-gate
- Možnost určování harmonie pomocí připojené kytary
- Funkce Mic Control
- USB rozhraní pro aktualizace
- Pevná kovová konstrukce

Technické údaje:
- Odstup signál / šum: 104dB a více
- Vstupní impedance XLR (mikrofonní vstup): 2,68 kOhm
- Vstupní impedance ¼" jack (nástrojový vstup): 1 MOhm
- Výstupní impedance XLR: 200 Ohm
- Mikrofonní vstup: XLR
- Nástrojový vstup: ¼" jack <
- Linkový výstup: XLR
- Nástrojový výstup: ¼" jack
- Napájení: 12V DC, 400 mA (adaptér v ceně)
- Rozměry: 140 x 90 x 60 mm
- Hmotnost: 420 g


Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek  TC HELICON Harmony Singer

O značce TC Helicon

TC HELICON je dceřinnou společnosti dánské značky TC ELECTRONIC a založena byla v roce 2000 se sídlem ve Victorii v Kanadě. Po vzoru své evropské matky se řídí heslem „hlas je přeci ten nekrásnější nástroj“, proto zásobuje hudební trh nepřekonatelnými a inspirujícími produkty určenými moderním vokalistům. Skupina vývojářů sídlící v kanadské Victorii neustále komunikuje se zpěváky a dle jejich potřeb inovuje své portfolio aktivních odposlechů vokálních harmonizérů či mikrofonů. Produkty TC HELICON respektují výkonnost zpěváků a podporují jejich hlas v polohách, kde je to potřeba. Zároveň nabízí snadné a intuitivní ovládání, důležité během živých koncertů. Mezi umělce věrné značce TC HELICON se hrdě hlásí Paul McCartney, Jon Anderson, Serj Tankian nebo Billy Morrison a další.