HORKÁ NOVINKA! Mikrofon Shure MV7+ ideální na podcasty i gaming. Prohlédněte si ho ZDE.

BEHRINGER BTR2000 - Univerzální Ladička

Univerzální ladička - chromatická, do racku

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Obrázek k článku JAK VYBRAT LADIČKU

JAK VYBRAT LADIČKU

Málokterý kytarista má absolutní sluch a obejde se bez ladičky. Číst dále »

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Behringer BTR2000 - Univerzální ladička
Behringer Racktuner BTR2000 je univerzální racková chromatická ladička určená pro použití s jakýmikoliv strunnými nástroji. Standardně zpracovává signál ze svých dvou hlavních vstupních zdířek, dokáže ale vyluzovat i referenční tóny, případně díky zabudovanému mikrofonu snímat zvuk akustických nástrojů. Nabízí několik předvoleb ladění a módů, konkrétně Chromatic, Guitar, Bass, Baritone, Banjo, Ukulele, Open D, Open E, Open G, Open A a DADGAD. Pro co nejvyšší univerzálnost je navíc možné měnit frekvenci komorního A, a to v rozpětí mezi 428 a 452 Hz.
Další funkcí, kterou je BTR2000 vybavena, je metronom. Ten lze používat v tempech od 30 do 240 bpm, případně jej ovládat prostřednictvím funkce Tap Tempo. Jednotlivé doby jsou indikovány jak vizuálně, tak i akusticky. Užitnou hodnotu dále zvyšují na spodní straně zabudované výkonné diody, pomocí nichž je možné osvětlit si celý přední panel svého racku. Zvukoví puristé pak jistě ocení přítomnost obvodu True Bypass, díky němuž nedochází k žádnému ovlivnění procházejícího signálu v momentě, kdy je ladička neaktivní.

Behringer
Historie značky Behringer sahá až do roku 1989, kdy ji v německém městě Willich založil Uli Behringer. Tento akt byl vyústěním jeho dlouholetého zájmu o hudbu a elektroniku. Ve svých šestnácti letech vyvinul první syntezátor, nazvaný UB-1, a během studia na düsseldorfské konzervatoři už jeho sortiment výrobků pokrýval prakticky celou šíři elektrických hudebních nástrojů a příslušenství. Od té doby se z firmy Behringer stal jeden z největších celosvětově působících producentů audio techniky.


Mám připomínku k popisu