HORKÁ NOVINKA! Mikrofon Shure MV7+ ideální na podcasty i gaming. Prohlédněte si ho ZDE.

ASHDOWN Five Fifteen Rig ABM100

Hybridní baskytarová hlava + Reprobox - 100W, 2x10"

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Obrázek k článku JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

Kytarové zesilovače se liší způsobem výroby nebo požadovaným výkonem. Číst dále »

Alternativy k ASHDOWN Five Fifteen Rig ABM100

LANEY LV300H

LANEY LV300H

Tříkanálový kytarový zesilovač - 120W

9 500 Kč
Na objednání
Pohlídat dostupnost produktu
LANEY Ironheart IRT SLS

LANEY Ironheart IRT SLS

Hybridní rackový zesilovač, výkon: 300 W, 3 kanály, elektronky: 2x ECC83, 3pásmový ekvalizér (Push-Pull), funkce Pre-boost, reverb, efektová smyčka, sluchátkový výstup, USB, footswitch

15 690 Kč
Na objednání
Pohlídat dostupnost produktu

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Ashdown Five Fifteen Rig ABM100
Ashdown Five Fifteen Rig ABM100 je zástupcem aparátů ze série All Access, která byla navržena pro ty, kdo cvičí, nebo zkouší doma v pokoji. Aparáty v sobě kloubí klasický zvuk Ashdown aparátů a odpovídající malé rozměry a hmotnost.

Five Fifteen Rig ABM100 je 100 wattový miniaturní set, který je osázen dvěma 10 palcovými reproduktory Ashdown BlueLine. Díky těmto rozměrům je sestava vhodná jak pro cvičení doma, tak na malá pódia.

Ovládací panel je umístěn na vrchní straně komba a jeho ovládání je velice jednoduché. Za vstupem pro nástroj se nachází potenciometr Input, který určí sílu vstupního signálu. Následující tři potenciometry Bass, Middle a Treble slouží k nastavení ekvalizace tónu. Mix a Master slouží k úpravě finálního zvuku. Kombo má ještě dva výstupy CD/Line-in a sluchátkový výstup.

Ashdown Five Fifteen Rig je přesně tou správnou volbou pro ty hráče, kteří hledají spolehlivý a kvalitní set pro cvičení doma, nebo ve zkušebně a to vše s překvapujícím výkonem a brilantním zvukem.


Mám připomínku k popisu

O značce Ashdown

Základy značky Ashdown položil v roce 1997 ve Velké Británii inženýr Mark Gooday, který bohaté zkušenosti s vývojem a výrobou basových zesilovačů nasbíral už jako hlavní inženýr a manažer u jiného, neméně známého výrobce basových aparátů, Trace Elliot. Jeho cílem bylo založení vlastní společnosti, která by na trh dodávala kvalitní a dostupné nástrojové aparatury. To se mu v roce 97 povedlo a novou značku pojmenoval podle dívčího příjmení své ženy. Než uvedl jakýkoliv nový zesilovač na trh, vždy se zajímal o názor uznávaných basistů, například Johna Entwistla z The Who. Výsledkem jsou řady aparátů MAG, Electric Blue, ABM, Acoustic Radiator, Peacemaker nebo Fallen Angel, které tvoří nástrojový gear mnoha hudebníků světového formátu.